BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
HUFEURRON
(20) 38 48 000
(20) 38 48 000

IVÓLÉKÉSZÍTŐK

Loading, please wait...

Weninger Kombi-Set Ivólékészítő

Made in Germany

Gyümölcslevek által új életerő! Szinte mindenki szívesen fogyasztja őket.

A frissen betakarított gyümölcsökből, zöldségfélékből vagy gyógynövényekből, gőzös ivólékészítővel készített levek értékes vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaznak. Tartósítószer nélkül, természetes módon konzerválhatók, ezáltal megőrzik eredeti ízüket, zamatukat.

Az ivólékészítő önmagában nem használható, csak a Weninger BefőzőAutomatákra helyezve gőzzel működtethető. A gőzös-lékészítővel történő lé készítés előnye, hogy az csak felforrósodik, de nem fő fel.

Öntsön vizet az automatába, majd az illesztőgyűrű segítségével helyezze rá az ivólékészítő edényt. Töltse meg a kosarat nap érlelte gyümölccsel vagy zöldséggel és már indulhat is a lé készítés. A felszálló forró gőztől a gyümölcsök, zöldségek sejtfalai megrepednek és kifolyik a kész ivólé. Az értékes természetes anyagok a gyümölcscukor, gyümölcssav, ásványi sók vagy vitaminok ennek köszönhetően kevésbé sérülnek.

A kész ivólevet a leeresztő cső segítségével könnyedén üvegekbe töltheti, és ha azonnal lezárja, már további hőkezelést nem igényel, tartósítószer nélkül tárolható hosszú ideig. Amennyiben a kihűlt ivólevet tölti az üvegekbe, úgy a Befőzőautomatában tartósítószer nélkül dunsztolhatjuk.

Az ivólékészítés során megmaradt gyümölcshúst is hasznosíthatjuk, cukorral vagy édesítőszerrel keverve lekvárként eltehetjük, így rendkívül gazdaságos és egyszerű az elkészítése.

Ivólékészítéshez kitűnően hasznosíthatók az érettebb, lágyabb, lédús gyümölcsök melyek befőtt készítésre már nem alkalmasak.

Az alapanyag súlyától függetlenül a kosarat 3/4 részéig tölthetjük, amely körülbelül 10-13kg súlyú gyümölcsnek vagy zöldségnek felel meg. 1kg gyümölcsből 0.8 - 1 liter ivólevet készíthetünk.

A zöldségekből készített levek nem csak kitűnő italok, hanem remekül felhasználhatók levesek, szószok fűszerezésére, gazdagítására.

KIZÁRÓLAG: WBA, WBAC, WBE, WBEC, WBD, WDC, WDE, WDEC tipusú Weninger Befőzőautomatákhoz!

ANYAGhő- és saválló zománcozott acél
MAGASSÁG28 cm gyümölcskosárral
ÁTMÉRŐ35 cm
SÚLY3,3 kg
ILLESZTŐGYŰRŰvan
LEERESZTŐ CSŐ25 cm, szilikon
SZORÍTÓ CSIPESZvan
GYÁRTÓWeninger
GARANCIA3 év
19.990 Ft
 
EGYÜTT OLCSÓBB!
VÁSÁROLJON BEFŐZŐAUTOMATÁK KATEGÓRIÁNK TERMÉKEINKBŐL ÉS JUSSON EHHEZ A TERMÉKHEZ 2.000 Ft ENGEDMÉNNYEL, 17.990 Ft ÁRON!
(Ezt a kedvezményt a fogyasztói árból tudjuk biztosítani)
 
CIKKSZÁM
WIK16444135
 
KATEGÓRIA
IVÓLÉKÉSZÍTŐK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Befőzés