BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
HUFEURRON
(20) 38 48 000
(20) 38 48 000

ZÖLDBORSÓ

Elkészítés:

A megtisztított, megmosott és frissen kifejtet zöldborsót üvegekbe helyezzük, háromnegyed részig, majd hideg vízzel feltöltjük. Ízesíthetjük sóval, de natúr állapotban is készíthetjük.

A lezárt üvegeket a Befőzőautomatába helyezzük, majd Kochen fokozaton 120 percig dunsztoljuk.
Az így kidunsztolt zöldborsó előfőzött állapotba kerül, további felhasználás során, hosszadalmas főzést már nem igényel.

Zöldborsó - 1. kép
Zöldborsó - 2. kép

KIEMELT AKCIÓINK:

Langyos Fuvallat!

101.450 HUF 93.980 HUF

Melengető Napsütés

99.450 HUF 91.980 HUF

Tavasz Tavasz Tavasz!

64.470 HUF 59.990 HUF

Tavaszi Kincsek!

141.960 HUF 125.970 HUF
Befőzés