BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
HUFEURRON
(20) 38 48 000
(20) 38 48 000

GARANCIA

Sok víz lefolyik a Dunán, míg az ember elhatározza, hogy családnevét adja egy termékhez. Gondol a gyerekeire, unokáira, de szüleire, nagyszüleire is. Amikor meglépi ezt a lépést, tudja, hogy nem hamarkodott el semmit, a sok-sok év tapasztalata és a rengeteg elismerés segít az elhatározásban.

Márkanevünk a WENINGER.

Termékcsaládunkat Németországban, a német piacra gyártó Merten & Storck GmbH gyártja mindenben megegyező feltételekkel és paraméterekkel a saját Kochstar termékeikkel. A „Made in Germany” felirat révén nem véletlenül asszociál mindenki a világ legmagasabb minőségére. Ámulatba ejtő gyártási technológiát és precizitást magunk is személyesen látjuk. Az alapanyagok, a munkaerő, a gyártósor, a késztermék ellenőrzése csak néhány a több száz tényezőből, amit a német cég egy termék előállításánál figyelemmel kísér és zokszó nélkül hulladéknak minősít bármit a legkisebb eltérés esetén. Nekünk ez a mérce.

3 ÉV GARANCIA

Befőzőautomatáinkra 3 ÉV GARANCIÁT vállalunk, amit a GARANCIA PLUSZ szolgáltatásunk megvásárlásával  5 ÉVRE tud kiterjeszteni. Amennyiben ez sem győzi meg a Weninger Befőzőautomaták hosszú élettartamáról, úgy van Ön számára még egy remek hírünk!

Annyira biztosak vagyunk termékünk kiválóságában, hogy meghibásodása esetén INGYENES CSEREGÉPET biztosítunk vásárlóinknak. (Mi legrégebbi automatánk már 25 éves, és még mindig kifogástalanul működik.) Mi történik akkor, ha pont a befőzések közepette hibásodik meg a befőzőautomatája? Ott sorakoznak a befőzésre szánt friss alapanyagok. Ilyenkor nincs idő a hosszadalmas szervizelésre. Ezen a bosszúságon nem kell aggódnia, hiszen előre tudja, hogy amennyiben Weninger Befőzőautomatát vásárol, ez egyszerűen nem történhet meg! Csak egy telefonhívás és küldjük a cserekészüléket!
Extra szolgáltatásként pedig a garanciális gépe, ingyenes  szállításáról is mi gondoskodunk.

GARANCIA IDŐN TÚL  sem hagyjuk magára! Ha ezen túl hibásodna meg készüléke, csak az  új alkatrészt  kell Önnek fizetnie, szervízelési költséget nem számolunk fel. Amennyiben szükséges, segítünk gépének kedvezményes szállításában is. Ingyenesen cseregépet biztosítunk, csak annak szállítási díja terheli Önt.

Mert nekünk fontos, Ön hogy elégedett legyen! 

Nálunk a szervizelésre sem kell sokat várnia, de addig is HASZNÁLJA A MIÉNKET – INGYEN!

MÁRKASZERVIZ:

W E N I N G E R  B T.
6041 Kerekegyháza Széchenyi u. 170.

Telefon: +36 76 361 101
Mobil:    +36 20 38 48 000
E-mail: info@befozoautomata.hu

GYÁRTÓK:

Umformtechnik Merten & Storck GmbH
Am Ladestrang 1
D-48317 Drensteinfurt


Westmark GmbH
Bielefelder Str. 125
D-57368 Lennestadt-Elspe


BIELMEIER Hausgeräte GmbH
Gnaglbergstraße 6
D-94267 Prackenbach

Befőzés