BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
HUFEURRON
(20) 38 48 000
(20) 38 48 000

GARANCIA

Sok víz lefolyik a Dunán, míg az ember elhatározza, hogy családnevét adja egy termékhez. Gondol a gyerekeire, unokáira, de szüleire, nagyszüleire is. Amikor meglépi ezt a lépést, tudja, hogy nem hamarkodott el semmit, a sok-sok év tapasztalata és a rengeteg elismerés segít az elhatározásban.

Márkanevünk a WENINGER.

Termékcsaládunkat Németországban, a német piacra gyártó Merten & Storck GmbH gyártja mindenben megegyező feltételekkel és paraméterekkel a saját Kochstar termékeikkel. A „Made in Germany” felirat révén nem véletlenül asszociál mindenki a világ legmagasabb minőségére. Ámulatba ejtő gyártási technológiát és precizitást magunk is személyesen látjuk. Az alapanyagok, a munkaerő, a gyártósor, a késztermék ellenőrzése csak néhány a több száz tényezőből, amit a német cég egy termék előállításánál figyelemmel kísér és zokszó nélkül hulladéknak minősít bármit a legkisebb eltérés esetén. Nekünk ez a mérce.

3 ÉV GARANCIA

Befőzőautomatáinkra 3 ÉV GARANCIÁT vállalunk.

GARANCIA PLUSZ

Szolgáltatásunk megvásárlásával  5 ÉV teljeskörű GARANCIÁT vállalunk mindegyik típusú Weninger Befőzőautomatára.

EXTRA SZOLGÁLTATÁSUNK

Melyet mindkét garancia tartalmaz, a Befőzőautomata meghibásodása esetén INGYENES CSEREGÉPET biztosítunk vásárlóinknak! (Mi legrégebbi automatánk már 25 éves, és még mindig kifogástalanul működik.) Mi történik akkor, ha pont a befőzések közepette hibásodik meg a befőzőautomatája? Ott sorakoznak a befőzésre szánt friss alapanyagok. Ilyenkor nincs idő a hosszadalmas szervizelésre. Ezen a bosszúságon nem kell aggódnia, hiszen előre tudja, hogy amennyiben Weninger Befőzőautomatát vásárol, ez egyszerűen nem történhet meg!
Csak egy telefonhívás és küldjük a cserekészüléket!
És természetesen a garanciális gépe ingyenes oda-vissza szállításáról is mi gondoskodunk.

GARANCIA IDŐN TÚL  sem hagyjuk magára! Ha ezen túl hibásodna meg készüléke, csak az új alkatrészt kell Önnek fizetnie, melyre 1 év garanciát vállalunk. Szervízelési költséget nem számolunk fel. Amennyiben szükséges ingyenesen cseregépet biztosítunk és segítünk gépének kedvezményes szállításában is. 

Mert nekünk fontos, hogy Ön elégedett legyen! 

Nálunk a szervizelésre sem kell sokat várnia, de addig is HASZNÁLJA A MIÉNKET – INGYEN!

MÁRKASZERVIZ:

W E N I N G E R  B T.
6041 Kerekegyháza Széchenyi u. 170.

Telefon: +36 76 361 101
Mobil:    +36 20 38 48 000
E-mail: info@befozoautomata.hu

GYÁRTÓK:

Umformtechnik Merten & Storck GmbH
Am Ladestrang 1
D-48317 Drensteinfurt


Westmark GmbH
Bielefelder Str. 125
D-57368 Lennestadt-Elspe


BIELMEIER Hausgeräte GmbH
Gnaglbergstraße 6
D-94267 Prackenbach

Befőzés