BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
HUFEURRON
(20) 38 48 000
(20) 38 48 000

CÉGÜNK TÖRTÉNETE

Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődik termékeink és cégünk iránt.
Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

Cégünk, a WENINGER Bt. 1995 évi alapítása óta családi vállalkozásként működik.

Kezdetek óta az a célunk, hogy Magyarországon a lehető legteljesebb mértékben megismertessük az embereket a tartósítószer-mentes befőzés egyszerűbben kivitelezhető és egészséges módjával.

Történetünk bár meseszerűnek tűnik, mégis igaz: Németországból kaptunk ajándékba egy Kochstar befőzőautomatát (azóta is meghibásodás nélkül, tökéletesen működik), és gyakorlatilag nem tudtuk abbahagyni vele a befőzést. Először csak a nagyobb család, majd az ismerősök is mind-mind a befőtteinket, savanyúságainkat dicsérték, olyanok is, akik  nagy tapasztalattal rendelkeztek a befőzés terén. Hihetetlen volt számukra, hogy ilyen gyorsan, tartósítószer nélkül, sokkal kevesebb erőfeszítéssel el lehet érni ezt az eredményt és minőséget.

A pozitív visszajelzések szárnyakat adtak, és bár korábban más tevékenységet folytattunk mindent egy lapra tettünk fel, és belevágtunk a Befőzőautomata és Ivólékészítő forgalmazásába Magyarországon elsőként. A céges elismerések gyorsan jöttek: a befőzés iránt étdeklődők és nemcsak női vásárlók, kiállításokon, gasztronómiai folyóiratokból ismerték meg a termékeinket, majd elégedettségüknek hangot adva barátaiknak, ismerőseiknek  ajánlották tovább.

2009-ben közös megágállapodást kötöttünk a német gyártó céggel, mivel annyira bízunk a termékekben, hogy a továbbiakban családnevünket adjuk hozzá, így azóta WENINGER márkanév alatt forgalmazzuk a német gyártású, szigorú minőségi követelményeknek megfelelő háztartási készüléket és kiegészítő részeit.

Pályafutásunk következő lépcsőfokaként kiterjesztettük az értékesítési területet a környező országokra, ahol szintén évekig hiánycikk volt. Örömünkre szolgált a határon túlról érkező elismeréseket is fogadni.

Mint minden cég életében, a miénkben is vannak rögös és nehéz szakaszok: folyamatosan meg kell vívnunk a csatát silány, szinte eldobhatóra tervezett, valótlan tulajdonságokkal feltüntetett, szervizelési lehetőség nélküli, távolkeleten gyártott befőző készülékekkel. Tesszük ezt a vásárlókért! Fontos kiállnunk azért, amiben hiszünk: a vásárlókért, a termékeinkért, amelyek minőségéhez nevüket adjuk minden nap és a 100%-ban magyar tulajdonú cégünkért.

Számunkra az a legfontosabb, hogy a termékeinket megelégedetten használják vásárlóink és szeretteik számára tartósítószer-mentes, egészséges ételeket készítsenek, élvezhessék a gyümölcsök és zöldségek finom ízét egész évben.

Bízunk abban, hogy Önt is elégedett ügyfeleink táborában üdvözölhetjük!

Tartósítószer-mentes befőzéseket kívánva,

Üdvözlettel:

Weninger Konrád

Ügyvezető - Tulajdonos

Cégünk története - 1. kép
Befőzés