BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
HUFEURRON
(20) 38 48 000
(20) 38 48 000

MIÉRT MI?

MIÉRT MI?

BŐVEBBEN

TARTÓSÍTÓSZER-MENTES BEFŐZÉSRŐL

TARTÓSÍTÓSZER-MENTES BEFŐZÉSRŐL

BŐVEBBEN

VIDEÓ RECEPTEK

VIDEÓ RECEPTEK

BŐVEBBEN

AKTUÁLIS AKCIÓINK

AKTUÁLIS AKCIÓINK

BŐVEBBEN

AJÁNLOTT TERMÉKEK

WESTMARK ÜVEGBONTÓ VACUMEX

1.990 Ft

Westmark Üvegbontó Vacumex

WESTMARK ÜVEGKISZEDŐ FOGÓ

2.490 Ft 1.990 Ft

Westmark Üvegkiszedő fogó
Westmark Gyümölcs- és eperprés Starke Else
Weninger Nemesacél Befőzőautomata - csapos

EGYÜTT OLCSÓBB

BÁRMELY WENINGER BEFŐZŐAUTOMATA IVÓLÉKÉSZÍTŐVEL ÉS LEKVÁRFŐZŐ BETÉTTEL BŐVÍTHETŐ

Weninger Nemesacél Befőzőautomata
Weninger Kombi-Set Ivólékészítő
Weninger Lekvárfőző és melegentartó betét
BEFŐZÉS

BEFŐZÉS

BEFŐZŐAUTOMATÁVAL

IVÓLÉKÉSZÍTÉS

IVÓLÉKÉSZÍTÉS

KOMBI-SET IVÓLÉKÉSZÍTŐVEL

LEKVÁRFŐZÉS

LEKVÁRFŐZÉS

LEKVÁRFŐZŐ BETÉTBEN

AKCIÓS TERMÉK

HA SZERETNE ÉRTESÜLNI LEGFRISSEBB AKCIÓINKRÓL, IRATKOZZON FEL HÍRLEVELELÜNKRE!

WESTMARK ALMAHÁMOZÓ-SZELETELŐ GÉP

7.490 Ft 6.990 Ft

3 ÉV GARANCIA
GARANCIA plusz: 5 ÉV

Befőzőautomatáinkra a vásárlás napjától 3 ÉV GARANCIÁT vállalunk, amit a GARANCIA PLUSZ szolgáltatásunk megvásárlásával 5 ÉVRE tud kiterjeszteni.

 

WENINGER CSEREGARANCIA

Bízunk Befőzőautomatáink német minőségében. Éppen ezért felajánljuk, hogy amennyiben garancia ideje alatt elromlik Weninger befőzőautomatája, INGYENESEN CSEREGÉPET biztosítunk a szervizelés idejére, sőt még ennek szállításáért sem kell fizetnie. 
Amennyiben a garancia ideje után hibásodik meg készüléke, csak az alkatrészt és a szervizeléshez kapcsolódó kedvezményes szállítási díjat kell fizetnie. Válassza a Weninger Befőzőautomatákat, és nem érik kellemetlen meglepetések!

MEGBÍZHATÓ, GYORS, KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS

A DPD a csomagszállítás terén kiemelkedő teljesítményt nyújt, mely köszönhető a belföldi szakértelemnek és a professzionális nemzetközi háttérnek.

Szállítási díjaink (bruttó):
15.000 Ft alatt      990 Ft
15.000 Ft felett  1.990 Ft 

Romániába történő szállítás esetén a csomagokat Lei -ben fizetheti átvételkor a futárnak, vagy előreutalással romániai bankszámlára.
Szlovákiába történő szállítás esetén a csomagokat € -ban fizetheti átvételkor a futárnak, vagy előreutalással szlovákiai bankszámlára.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

 • Tisztelt befőzők! Nekünk már 2 éve meg van a gép ( Keleti Andi mutatta be az RTL-ben ) és csak áldani tudom magamat, hogy megvettem ! Azóta a (nagy ) családot ellátjuk mindenféle lekvárral, befőttel, savanyúsággal és szörppel. Most viszont egy kéréssel fordulnék a befőző társakhoz. Csipkebogyó szörpöt és lekvárt szeretnénk csinálni az automatával. Valaki készített már ilyet és ha igen elküldené nekem a receptjét? Előre is köszönöm a segítséget! Béla Vagy ide vagy a mail címemre: suba@hdsnet.hu

  Sütő Béla

 • Üdvözletem, 3 éve van befőzőautomatám. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Tudom sajnos nem olcsó, de megéri az árát. Mára már nélkülözhetetlen lett a számomra. Nem kell nyáron a fokban forró vízzel, ecettel, felöntőlével dolgoznom a 3 kicsi gyermekem mellett, számomra ez megfizethetetlen. Idén a bodzaszörptől kezdve a szilvalé/szilvalekváron át az érett, de hullott, esetleg kukacos almáig (megmosva, megreszelve, ledinsztelve aztán kidunsztolva pitébe) már minden eltettünk. Egyetlen 1 üveg befőttem sem romlott meg (de hazudok, egy barackbefőttem felforrt, mert nem vettem észre, hogy ferdén csavartam rá a kupakot). Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogyha egészséges, házi, tartósítószermentes ételekkel szeretné etetni szeretteit.

  Mónika

 • Tisztelt befőzők! Vettem egy befőzőautomatát! Igaz kicsit tartottam tőle, hogy mi van ha nem jó vele berakni, csupán csak a reklám, hogy milyen jó vele dolgozni, és mennyire elállnak a befőttek! Már közel 200 befőttnél járunk, és csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Rengeteg idő, és macera megtakarítható vele, az ízek azok is magukért beszélnek! És a lényeg: még nem romlott meg egy befőttem sem, és még semmit sem főzött túl!!! Aki vesz, az biztosan nem bánja meg.

  Robi

 • Kedves Befőző Társak!
  Csatlakozom a dícsérő bejegyzést írókhoz. Én idén kezdtem el használni a csodagépet és imádom, főleg a férjem :). Lassan a 200. befőtt, lekvár, savanyúság eltevésénél tartok és elképzelni sem tudom, hogy lehetett enélkül eddig élni. Mindenki mosolyog, hogy két kisgyerek mellett miért élvezem a befőzést... mert nem próbálták a gépet. Jó lenne, ha még több recept lenne fenn. Minden befőtt, lekvár finom és ízletes, semmi nem romlott meg.
  Zsuzsa

  Zsuzsa

 • Kedves befőzők és akik még csak készülnek rá! Én tavaly tavasszal vettem meg az automatát, nagyon féltem, hogy esetleg nem hozza be a hozzá fűzött reményeket, még azon a hétvégén elraktunk több mint 80 üveg cseresznyét. Hát mit mondjak megmosni, magozni tovább tartott, mint maga a befőzés. Rengeteg befőtt és savanyúság került a kamrába, és valószínűleg "megfertőződtem", mert az idén is nagyon sok mindent eltettem, az eredmény magáért beszél. Egy kérdésem maradt: hogy lehetett idáig a befőzőautomata nélkül élni? Nagyon köszönöm mégegyszer a lehetőséget.

  Egerszeginé Kriszti

 • Életem egyik legjobb döntése volt, hogy megvettem a befőzőautomatát. Készítettem eperlekvárt, rumos- meggybefőttet, almás-fahéjas lekvárt, csokoládés-cseresznyés lekvárt, vodkás- cseresznyebefőttet, vodkás- eperbefőttet, zöldborsót stb. Az igazi meglepetés a kész ételeknél ért, félig megfőzve elkészítettük a pörköltünket majd a befőzőautomatába tettem és valami csoda finom étel került az asztalunkra. Az íze nagyon finom, összeérik az összes fűszerrel a hús, ízletes, puha gyerekeim szerint sokkal finomabb, mint a frissen készült pörkölt. Készült már nálunk sült kacsa / nekem a kedvencem /, milánói szósz, rántott hús!!!. Nagyon finom volt.

  Szuzika

 • Már tavaly megvettem a készüléket, és nagyon nem bántam meg. Nagyon jó, hogy sem a főzőlapot, sem a sütőt nem foglalja el az a sok üveg, mert ugyebár az ember lányának főznie is kell néha, pláne ha családja van. Egy gondom van, és ez biztos "felhasználói hiba" :-), hogy tiszta üvegbe, tiszta kupakkal teszem el az eltenni valót a megadott programon, és nem lesz vákuum. Eddig 18 üvegből volt 2-3 lett rossz, de a mostaniban 18-ból 5 lett jó. Egy fórumon sem találtam erre megoldást, és az igazat megvallva amíg nem volt ez a gépem, csak néha egy volt ilyen. Ha ez a problémám megszűnne, nagy gondot venne le a hátamról, mert nagyon sokat teszek el, és imádom ezt a "kis" kütyüt, hogy ezt megteszi helyettem a háttérben. Amúgy úgy tűnik csak nekem van ezzel gondom, ezért bátran merem ajánlani mindenkinek, aki befőzéskor szeretné uralni a konyháját!

  Piroska

 • Tisztelt Cég! Barátnőmel elmentünk sóskát szedni és javasolta hogy tegyük el télire mivel neki már volt befözöautomatája , ugy döntötem hogy én is vesszek egyet az ö ajánlásával amit jun 20 - án meg is rendelt önöknél amit 21-én meg is kaptunk.Nem kis meglepetésre egy nap alatt meg is érkezett . Nagyon szépen köszönjük a gyorsaságot, igyekszünk majd kihasználni a sok oldalúságát. Üdvözlettel:Farkas Jozsef

  Farkas József

 • Tisztelt Cég! Megrendelésemre igen gyorsan megkaptam befőző automatámat és már az átvételt követő napon ki is próbáltam. Már előre tudatában voltam annak, hogy egy olyan készüléket rendelek meg, amely kimondhatatlan mértékben könnyíti meg a háziasszonyok, a befőzést végzők munkáját. Mindenkinek szívből ajánlom! Üdvözlettel: Greutter Antal

  Greutter Antal

 • Tegnap reggel rendeltem meg a befőzőautomatát és gondoltam jó lenne már a hétvégét használni, (érik a cseresznye) ezért ráírtam a teljesítés dátumának a másnapot. Mésbao, azaz ma pedig tényleg megkaptam a csomagot. Nagyon örülök és tuti ki is próbálom a napokban. Minden évben rengeteg befőttet rakok el, szerintem idén még űberelem is. 🙂

  J-né Gabi

 

  TERMÉKKATEGÓRIÁK

  Befőzés