Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődik termékeink és cégünk iránt.
Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

Cégünk, a WENINGER Bt. 1995 évi alapítása óta családi vállalkozásként üzemel, mert hisszük a családban termelt munka értékét és a vevői/partneri viszony szakmaiságon túlmutató családiasságát.

Kezdetek óta az a célunk, hogy Magyarországon a lehető legteljesebb mértékben megismertessük a lakosságot a tartósítószer-mentes befőzés egyszerűbben kivitelezhető és egészséges módjával.

Történetünk bár meseszerűnek tűnik, mégis igaz: Németországból kaptunk ajándékba egy Kochstar befőzőautomatát (azóta is meghibásodás nélkül, tökéletesen működik), és gyakorlatilag nem tudtuk abbahagyni vele a készítést, először csak a nagyobb család, utána már az ismerősök is mind-mind a befőtteinket, savanyúságainkat dicsérték, olyanok is, akik sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkeztek a befőzés terén. Nem hitték el, hogy ilyen gyorsan, egészségesen és sokkal kevesebb erőfeszítéssel el lehet érni ezt az eredményt.

Az elismerések szárnyakat adtak, és bár korábban más tevékenységet folytattunk, mindent egy lapra tettünk fel, és belevágtunk a Befőzőautomata és Ivólékészítő forgalmazásába Magyarországon elsőként. A céges sikerek gyorsan jöttek: az emberek (nemcsak női vásárlók) kiállításokon, expok alkalmával megismerték a termékünket, majd elégedettségüknek hangot adva barátaiknak, ismerőseiknek ajánlották.

2009-ben úgy döntöttünk a német gyártóval közösen, hogy annyira bízunk a termékcsaládban, hogy családnevünket adjuk hozzá, így mára már WENINGER márkanév alatt forgalmazzuk a német gyártású, szigorú minőségi követelményeknek megfelelő háztartási készülékeket.

Pályafutásunk következő lépcsőfokaként kiterjesztettük az értékesítési területet a környező országokra, ahol szintén évekig hiánycikk volt. Örömünkre szolgált a határon túlról érkező elismeréseket is fogadni.

Mint minden cég életében, a miénkben is vannak rögös és nehéz szakaszok: folyamatosan meg kell vívnunk a csatát a silány, szinte eldobhatóra tervezett, azonos vagy hasonló tulajdonságokkal feltüntetett, termékcsaládunk arculatát leutánzó másolatokkal. Tesszük ezt a vásárlókért! Fontos kiállnunk bármikor azért, amiben hiszünk: a vásárlókért, akiket az információ eltorzításával egyesek megszeretnének téveszteni, a termékeinkért, amelyek minőségéhez nevüket adjuk minden nap és a 100%-ban magyar tulajdonú cégünkért (amelyet némely globális cég csak erőtlen, megfélemlíthető játékcégnek képzel).

Számunkra az a legfőbb, hogy a termékeinket használók szeretteik számára tartósítószer-mentes, egészséges ételeket készítsenek, és élvezhetik a gyümölcsök és zöldségek finom ízét egész évben.

Reméljük, hogy Önt is elégedett ügyfeleink több tízezer fős táborában üdvözölhetjük!

Tartósítószer-mentes befőzéseket kívánva,

Weninger Konrád
ügyvezető - tulajdonos

Weninger Erzsébet
tulajdonos