Legfontosabb tudnivaló azok részére, akik még nem tapasztalták meg a befőzőautomata számos előnyét

Csak az a típusú készülék nevezhető befőzőautomatának, amely automatizált vezérléssel van ellátva, a program lejárta után kikapcsol, továbbá rendelkezik hőfok és időkapcsolóval és ezek összehangoltan felügyelik a befőzés folyamatát.

Számos, kereskedelmi forgalomba kapható befőzőkészülék félrevezetően, megtévesztően használja a befőzőautomata elnevezést, ugyanis a kapcsolók között nincs meg a szükséges automatizált vezérlés, akár a teljes időkapcsoló hiányzik. Külsőre ezt nehéz megállapítani, legtöbbször csak az első használat után ér majd bennünket a csalódás. Használatuk folyamatos felügyeletet igényel.

A programok pontos betartása viszont a legfontosabb, különben a dunsztolandó termék nem kapja meg az optimális hőkezelést. A nem megfelelő ideig történő hőkezelése esetén a termék megromlik, vagy túldunsztolás esetén megpuhul.

Sajnos, az ilyen gépek használata során a terméktulajdonos nem tapasztalja meg a biztonságos befőzés érzését, nem nyújtja azt a befőzési élményt, mint az igazi befőzőautomata!

Továbbá félrevezető az a tájékoztatás is, mely szerint lekvár készítésére alkalmas, ugyanis egyik típusú készülék sem rendelkezik önállóan ezzel a programmal.

Lekvárfőzésre külön lekvárfőző betét kiegészítővel a Weninger Befőzőautomaták mindegyike alkalmas!

Miért javasoljuk azt, hogy a Weninger befőzőautomatát válassza?

  • Mert mi nem eladni akarjuk Önnek a terméket, hanem azt szeretnénk, hogy termékünkkel olyan önfeledt befőzési élménnyel gazdagodjon, hogy minden szezonban kedvvel és jó hangulattal kezdjen neki a befőzésnek – tudván tartósítószer-mentes, egészséges ételeket készít szeretteinek, akik egész évben élvezhetik a gyümölcsök és zöldséges nyújtotta valódi értékeket.
  • Weninger Befőzőautomaták mindegyike automatizált vezérlésüknek köszönhetően önállóan végzik a dunsztolás folyamatát: egyszerre felügyelik a befőzési időt és a hőfokot, ezáltal kényelmessé, élményszerűvé, teszik a befőzést.
  • Alkalmasak ivólékészítésére külön kiegészítővel és- egyedi csak a Weninger Befőzőautomatákhoz kapható és velük együtt működtethető betéttel lekvárfőzésre.
  • A Németországban gyártott kiváló minőségű Befőzőautomatáinkat 25 éves tapasztalattal elsőként forgalmazzuk Magyarországon és a környező országokban.
  • A befőzőautomata mint magyarosított elnevezés is a nevünkhöz fűződik, melyet nagy örömünkre már oly sokan ismernek!