Mindenkinek, akinek fontos önmaga és családja egészsége, szereti a házias ízeket, de nincs ideje a fáradságos és hosszadalmas befőzésre.

Az automatának köszönhetően, a cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak sem kell már lemondaniuk a házi készítésű befőttekről, lekvárokról és savanyúságokról, hiszen azok cukor nélkül vagy édesítőszerrel is elkészíthetőek.

tartósítószer allergiában szenvedőknek is jelentősen megkönnyíti a táplálkozását a kémiai konzerváló anyagok nélküli tartósítás.

Kiváló a kisgyermekes édesanyáknak is, akik maguk készíthetik el gyermekeik számára egészséges bébiételeiket és gyümölcsleveiket.

reform konyhát kedvelők az édesítésre gyümölcscukrot, szőlőcukrot és mézet is használhatnak.

vendéglátósok és büfések is előszeretettel használják italok melegen tartására, tea forralt bor készítésére, virsli főzésére.

Utazásaink során pedig, amikor nincs lehetőségünk ételeink hűtésére, a készételeinket, például húsok, levesek sültek is tartósíthatjuk az automatával.

Az egészségünk megőrzése érdekében nagyon sokat tehetünk a helyes táplálkozási szokásainkkal. Egyik szelete, amellyel hozzájárulhatunk annak megóvásához, a saját magunk által tartósítószer nélkül, minél kevesebb vitaminveszteséggel akár cukor nélkül is elkészített befőttjeink, lekvárjaink és savanyúságaink.

Próbáljuk meg egészségesebbé tenni családunk étrendjét azáltal, hogy odafigyelünk annak összetételére.

Fogyasszunk minél több házilag készült ételt, amelyek nem tartalmaznak adalékanyagokat és tartósítószereket!