Andi nemcsak a befőzésben remekel, a konyhaművészetébe is betekintést enged megjelent első szakácskönyve révén.

“Zoli a férjem olykor viccelődik a befőzőmániámon, de inkább előszeretettel kóstolgatja a finomságokat amiket a befőzőautomatámmal készítek.
Mindig az aktuális gyümölcsöt, zöldséget főzöm be, mert imádom, hogy a kezem nyomán, az év bármelyik napján – s nem csak a szezon idején – vitamindús és egészséges dolgokat ehetünk. Egyébként a jól bevált, többgenerációs receptek mellett nagyon szeretek kísérletezni, új dolgokat kitalálni. Nem szívesen engedek be a konyhámba semmiféle mesterséges anyagot. A gondosan megválogatott és megtisztított alapanyagokat a befőzőautomatámban dunsztolom. A befőzés nekem kikapcsolódás, mivel így nagyon kényelmes és a konyhám is tiszta marad. Ezzel a módszerrel nem csak finom, de egészséges is az a nyáron elrakott őszibarackbefőtt, amit télen örömmel majszolunk.”

Könyvajánló:
Ha Ön is szeretné elkészíteni azokat az ételeket, amiket Keleti Andrea készít családjának, akkor ezt a könyvet keresse a boltokban.

borito_sajto_nagy