Sok csepp lefolyik a Dunán, míg az ember elhatározza, hogy családnevét adja egy termékhez. Gondol a gyerekeire, unokáira, de szüleire és azok szüleire is. Amikor meglépi ezt a lépést, tudja, hogy nem hamarkodott el semmit, a sok-sok év tapasztalata és a rengeteg elismerés segít az elhatározásban.

Márkanevünk a WENINGER.

Termékcsaládunkat Németországban, a német piacra gyártó Merten&Storck GmbH. gyártja mindenben megegyező feltételekkel és paraméterekkel a saját Kochstar termékeikkel. A „Made in Germany” felirat révén nem véletlenül asszociál mindenki a világ legmagasabb minőségére. Ámulatba ejtő gyártási technológiát és precizitást magunk is személyesen látjuk. Az alapanyagok, a munkaerő, a gyártósor, a késztermék ellenőrzése csak néhány a több száz tényezőből, amit a német cég egy termék előállításánál figyelemmel kísér és zokszó nélkül hulladéknak minősít bármit a legkisebb eltérés esetén. Nekünk ez a mérce.

Gyártástechnológia

Gyártók

gyarto_1Umformtechnik Merten & Storck GmbH

Am ladestrang 1
D-48317 Drensteinfurt

gyarto_2Famos-Westmark GmbH

Im Gewerbegebiet 6
D-57368 Lennestadt-Elspe

gyarto_3BIELMEIER Hausgeräte GmbH

Gnaglbergstraße 6
D-94267 Prackenbach

Garancia

Amennyiben a jelenlegi 3 ÉV GARANCIA nem győzi meg Önt a Weninger Befőzőautomaták hosszú élettartamáról, úgy van Ön számára még egy remek hírünk! Annyira biztosak vagyunk termékünk kiválóságában, hogy meghibásodása esetén CSEREGÉPET biztosítunk vásárlóinknak. (Mi legrégebbi automatánk már 25 éves, és még mindig kifogástalanul működik.) Arra gondoltunk, hogy mi történik akkor, ha pont a legnagyobb szükség esetén hibásodik meg a Weninger Befőzőautomatája? Ott sorakoznak a befőzésre szánt friss alapanyagok. Ilyenkor nincs idő a hosszadalmas szervizelésre. Ezen a bosszúságon, kedves Weninger Befőzőautomatát Használó vagy Leendő Használó, nem kell aggódnia, hiszen előre tudja, hogy amennyiben Weninger Befőzőautomatát vásárol, ez egyszerűen nem történhet meg! Extra szolgáltatásként pedig a garanciális gépe szállításáról is mi gondoskodunk.

Mert nekünk fontos, hogy elégedett legyen! 

Nálunk a szervizelésre sem kell sokat várnia, de addig is HASZNÁLJA A MIÉNKET – INGYEN!