Extra szolgáltatásunk, hogy az esetlegesen meghibásodott készüléket ingyenesen elszállítjuk – a javítás idejére térítésmentesen cserekészüléket biztosítunk – majd ingyen visszaszállítjuk otthonába. Önnek egy lépést sem kell tennie, csak jelezze a hibát telefonon, vagy e-mailben, a többit mi intézzük.

Garancia

A vásárlás napjától HÁROM ÉV GARANCIÁT nyújtunk Önnek a befőzőautomata elektromos részeire. A gépet ingyenesen megjavítjuk, ha gyártási- vagy anyaghiba miatt nem működőképes. A termékhez tartozó – az eladó által kitöltött – jótállási jegyet és a számlát gondosan őrizze meg a garanciaidő végéig.

A készülékhez kezelési útmutatót mellékelünk. Kérjük, saját érdekében annak betartását!

Mindenféle garanciaigény megszűnik, ha gépet korábban szétszerelték. Ha a jótállási javítások elvégzésével megbízott szerviz bizonyítja, hogy a hiba rendellenes használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett ok miatt következett be, a készülékre jótállást nem vállalunk. Az ilyen okból meghibásodott termék javítási költsége a jótállás időtartamán belül is a vásárlót terheli.

Márkaszerviz:

WENINGER BT.
6041 Kerekegyháza, Széchenyi utca 170.
Telefon: 06 76 361 101 • 06 20 38 48 000
E-mail: info@befozoautomata.hu

garancia