FIGYELEM! Ez az útmutató kizárólag a Weninger Befőzőautomatákhoz használható!

Más gyártók készülékeihez történő használata során keletkezett károkért és az ebből eredő egészségügyi kockázatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

Befőzési programok

Bogyós gyümölcs
Földiszeder 75 °C 30 perc
Szamóca 75 °C 25 perc
Áfonya 85 °C 25 perc
Málna 80 °C 30 perc
Ribiszke, ribizli 85 °C 20 perc
Vörös áfonya 95 °C 25 perc
Pöszméte, egres 80 °C 30 perc
Csonthéjas gyümölcs
Kajszi-, sárgabarack 90 °C 30 perc
Cseresznye, meggy 80 °C 30 perc
Őszibarack 90 °C 30 perc
Szilva 90 °C 30 perc
Sárga szilva 90 °C 30 perc
Ringló szilva 90 °C 30 perc
Magos gyümölcs
Alma 85 °C 30 perc
Almapüré, almaíz 90 °C 30 perc
Körte 90 °C 30 perc
Birsalma 95 °C 30 perc
Görögdinnye 90 °C 30 perc
Szőlő 80 °C 30 perc
Mindenféle
Ananász 90 °C 30 perc
Rebarbara Kochen 30 perc
Lekvár 95 °C 35 perc
Gyümölcslé 80 °C 20 perc
Zöldségfélék
Karfiol Kochen 90 perc
Zöldbab Kochen 120 perc
Szemes bab Kochen 90 perc
Borsó Kochen 120 perc
Uborka, kovászos uborka 90 °C 30 perc
Sárgarépa, karotta Kochen 90 perc
Karalábé Kochen 90 perc
Gomba Kochen 120 perc
Zeller Kochen 120 perc
Spárga Kochen 120 perc
Paradicsom, lecsó 95 °C 30 perc
Paradicsomvelő, ketchup 95 °C 30 perc
Paraj, spenót Kochen 120 perc
Bimbóskel, kelbimbó Kochen 120 perc
Cékla Kochen 120 perc
Savanyúságok
Savanyúság 90 °C 30 perc
Készételek
Hús, előfőzve vagy megsütve Kochen 90 perc
Húsleves Kochen 60 perc
Kolbász és pástétom Kochen 120 perc
Pörkölt Kochen 75 perc
Vadhús és szárnyas baromfi megsütve Kochen 65 perc
Vagdalt hús, fasírozott Kochen 120 perc
Halak Kochen 120 perc